Asunnot ja Hinnat

Kirkkokadun Hilja ja Rauha on enemmän kuin hotelli, sillä meillä saat käyttöösi aina koko asunnon, melkein kuin oman, tunnelmallisen kodin kaupungin keskustasta.

HiljaKolme asunnoistamme sijaitsee yli satavuotiaissa, vanhaa vaalien sisustetuissa kaupunkipuutaloissa Kirkkokadulla ja Merimiehenkadulla. Näiden koivujen ja lehmusten reunustamien katujen varrella aika melkein pysähtyy. Voitkin tehdä pienen aikamatkan menneeseen ja asua kuten uusikaupunkilaiset jo satoja vuosia sitten: omassa talossa keskellä kaupunkia.

Neljäs asuntomme on kodikkaassa 50-luvun kerrostalossa Alisellakadulla, aivan kaupungin keskustassa, kivenheiton päässä kauppatorilta, kivoista putiikeista ja merenrannasta sekä kaupungin vanhasta kirkosta.

HILJA
Kirkkokadun pienempi asunto, Hilja-tädin entinen kortteeri, on kodikas
n. 45 m² yksiö kahdessa kerroksessa. Parvella on seisomakorkeus ja makuupaikat kolmelle. Neljäs vuode on alakerrassa olohuoneen ja avokeittiön yhteydessä. Pientä luksusta ”Hiljassa” on kylpyhuoneessa oleva oma sauna. Talon päädyssä, olohuoneen ikkunan alla voit istua ilta-auringossa kaikessa rauhassa vaikka iltapalalla.

RAUHA
Talon toisessa päässä oleva asunto on saanut nimensä Hiljan siskon Rauhan mukaan. ”Rauhassa” on tilava tupakeittiö, olohuone, valoisa lasikuisti ja kph suihkulla. Omalla pienellä terassilla voi syödä aamiaisen aamuauringossa, ja viileänä syysiltana voi vaikka tunnelmoida keittiön takkauunin ääressä. Tilaa Rauhassa on n. 55 m², ja makuupaikkoja kahdessa parisängyssä neljälle hengelle.

REINO-ENON POIKAMIESBOKSI
Kolmas huoneistomme sijaitsee 50-luvun tunnelmallisessa ja rauhallisessa kerrostalossa Alisellakadulla, vain korttelin päässä kauppatorilta ja 1600-luvulla rakennetusta ns. vanhasta kirkosta. ”Reino” on kodikas ja valoisa, retrohenkinen asunto, jossa on huone, ikkunallinen keittokomero ja wc suihkulla. Reinossa tilaa on 24 m² ja makuupaikkoja kahdelle hengelle.

MerikapteenintaloMERIKAPTEENINTALO
Jos haluat vierailuusi pientä luksusta, voit asua Merimiehenkadulla sijaitsevassa komeassa ja historiallisessa Merikapteenintalossa. Tämä pitkälti yli satavuotias hirsitalo on nimensä mukaan entinen merikapteenin residenssi, jossa on korkeat huoneet, suuret valoa tulvivat ikkunat ja yhä käytössä olevat vanhat kakluunit, joiden lempeästä lämmöstä voit nauttia vaikka hämärtyvänä ja leppoisana talvi-iltana salin isossa nojatuolissa tai makuuhuoneen hiljaisessa rauhassa.

Nykyiseen ulkoasuunsa talon korjautti vuonna 1908 tanskalainen sähkölennätinvirkamies Hans Jenssen, joka muutti Uuteenkaupunkiin vuonna 1904 hoitamaan lennätinyhteyttä, jonka kautta tuolloinen Suomen Suuriruhtinaskunta ja keisarillinen Venäjä yhdistettiin merikaapelilla muuhun maailmaan.

Hans Jenssenin ajasta on talon salissa muistuttamassa aikoinaan Kööpenhaminassa tehty muhkea sohvakalusto.

Merikapteenintalon nostalgiseen henkeen sisustetussa asunnossa on tilaa n. 70m2. Käytössäsi on tilava sali, keittiö, makuuhuone, eteishalli sekä kph. Isossa makuuhuoneessa on 180 cm:n parivuode ja lisäksi huoneeseen mahtuu myös lisävuode.

Merikapteenintalon vieraiden käytössä on talon toisessa päässä myös oma sauna pienellä terassilla sekä suojaisa ja rauhallinen paritalon piha.

.