Asunnot ja Hinnat

 

ASUNTO
RAUHA
HILJA
MERIKAPTEENINTALO
(ilman saunaa) (omalla saunalla)
1 vieras
90,-
100,-
110,-
140,-
2 vierasta
120.-
140,-
150,-
180,-
3 vierasta
150,-
180,-
180,-
210,-
4 vierasta
180,-
200,-

LISÄVUODE 30,-      
         
REINO-ENON POIKAMIESBOKSI
hinnat sopimuksen mukaan

Ylläoleviin vuorokausihintoihin sisältyy lakanat, pyyhkeet sekä langaton nettiyhteys. Jos haluat asua vieraanamme vähän pidempään, tarjoamme myös pitkäaikaista majoitusta, jolloin viikko- ja kuukausihinnat erillisen sopimuksen mukaan. 


HUONEISTOJEN VARUSTELU
Asunnoissa on langaton nettiyhteys, tv, radio, hiustenkuivaaja, silitysrauta ja -lauta sekä hella, keittimet, mikroaaltouuni, jääkaappi-pakastin tai jääkaappi, keittovälineet ja astiat. Merikapteenintalossa on myös astianpesukone sekä lattialämmitys mm. kylpyhuoneessa ja saunassa.

Hiljan ja Rauhan yhteydessä on vieraiden käytössä aurinkoinen, lauta-aidan suojaama piha. Jos haluat tutustua kaupunkiin laajemmin, tehdä retken lähisaaristoon tai vaikka kaupungin monille uimarannoille, saat lainaksi talon polkupyörän. Mainitse siinä tapauksessa polkupyörästä mielellään jo varauksen yhteydessä. Toteutamme toiveesi mahdollisuuksien sekä varaustilanteen mukaan. 


TULO- JA LÄHTÖAJAT 
Meillä voit nukkua pitkään ja nauttia aamiaisen kaikessa rauhassa, sillä huoneiden luovutus on vasta klo 13.00. Saapumisaika on klo 16.00 - 18.00 välillä. Tulemme sinua asunnolle vastaan etukäteen sovittuna ajankohtana. (Myös muista tulo- ja lähtöajoista voidaan sopia varaustilanteen mukaan.) 


 


Näytä suurempi kartta