“Kirkkokadun Hilja ja Rauha” (Kyrkogatans Sköna Ro) är ett unikt ställe mitt i Nystad. Hos oss kan du bo i en privat miljö mitt i stadens historiska centrum. Två av våra nostalgiska lägenheter finns i ett hundra år gammalt trähus med en solig skyddad gård på Kirkkokatu. Tredje bostaden hittar du i ett mysigt 50-tals höghus nära stranden på Alinenkatu.

”HILJA”
En stor etta på Kirkkokatu (ca. 45 m²) med vardagsrum och öppet kök, loft samt badrum med bastu. Passar för 1- 4 personer. Två enkelsängar och en dubbelsäng.

”RAUHA”
En två rums lägenhet på Kirkkokatu (ca. 55 m²) för 1-4 personer. Ett stort lantkök med öppet spis, vardagsrum, glasveranda och badrum med dusch. Två dubbelsängar.

”REINO”
En rymlig etta (24m²) mitt i stan på Alinenkatu nära gästhamnen, torget och gamla kyrkan. Kokvrå samt toalett med dusch. Bäddar för två (två enkelsängar eller en dubbelsäng)

I samtliga lägenheter finns spis, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, kylskåp med frys samt kastrull, glas, porslin, internet, tv, radio, hårtork och strykjärn. Vi lånar också cyklar för gästerna.

Du kan beställa via oss en smaklig frukostkorg med lokala läckerheter och ekologiska produkter. Fråga gärna mera om priser och innehållet som varierar enligt säsongen.

PRIS/DYGN/LÄGENHET (inkl. wlan, sänglinne, handdukar)
1 gäst EUR 90-140
2 gäster EUR 120-180
3 gäster EUR 150-210
4 gäster EUR 180-200

Extra säng EUR 30

Långtidsinkvartering också möjligt. Fråga gärna mera om våra specialpriser.

Vi är öppet året runt. Hjärtligt välkommna!